Skip to main content

Menu

Grill

Pibil-Style Miso Salmon

Losos naložený v achiote paste, miso, pomarančovej a limetkovej šťave, tamarindovej omáčke, s grilovaným ananásom a habanero-citrónovou salsou. Posypané pekanovými orechmi a nori.

Perzský Shawarma Taco s fermentovaným chilli medom

Kačacie prsia shawarma pečené na grile s perzským korením Advieh, gochujang pastou a granátovým sirupom. Podávané v mini kukuričných tortillách s pikantnou labneh omáčkou a fermentovaným čili medom. Posypané opraženým čiernym sezamom a pistáciami.

Dry Aged hovädzie s hot banana salsou / Bourbon Glazé

Hovädzie steaky zrenia "dry aged", grilované s texaským BBQ korením a bourbonovou glazúrou.
Salsa z pečených banánov, papričiek padrón a rumu. Fermentované čierne korenie.

Kuracie stehná a morčací krk – Ranch hot dressing s čerstvým kôprom

Kukuričné kuracie stehná a morčacie krky grilované s BBQ marinádou z harissa pasty a údenej katalánskej papriky. Krémový ranch dressing s čerstvým kôprom a avokádovým olejom.

Grilovaná zelenina

- Špargľa pečená v kuracom tuku s miso lakom
- Mrkva varená vo vanilkovom masle a chimichurri
- Kukurica varená v pive s pecorino romano syrom a togarashi majonézou
Dobrú chuť želá

Gabo Kocák

šéfkuchár

Cocktail menu

TROPIC YUZU

Tequila, paragon timur beri, yuzu cordial

PALOMITA

Tequila, agáve sirup, grepová sóda

KDE BOLO TAM BOLO

Gin, passionfruit, triple sec, prosecco

HIGH SOCIETY

Gin, campari, peach likér, grape juice

YUZU SPLASH

Yuzu pyré, paragon timur berry, tonic
Víno Taliansko

Fioro Rosso Cuvée

Frizzante

Fioro Sylvestre

Spumante Brut
Víno Rariga

Irsai Oliver

2024, hroznový mušt

Rulandské šedé

2023, biele, suché

Sauvignon Blanc

2024, biele, suché

Rizling Rýnsky

2023

Frankovka modrá Barrique

2023
Víno Naj – pivnica z Pukanca

Cuvée Olé Frizzante

polosuché („Othello“)

Pesecká Leánka

biele, polosuché

Müller Thurgau

2024, biele, suché

Rosé André

2024, polosladké

Dunaj

2023, suché

Hron

2023, suché

Neronet

2021, suché

Event by: